Monday, December 7, 2009

Kaur Kender - Yuppiejumal


/.../Plaan üks, duubel kaks... Sound! ...Sound ready... Background!...Background ready...Camera!...Camera ready and rolling! And … ACTION!
Ja maa oli tühi ja paljas ja pimedus oli sügavuse peal, ja Jumala vaim oli lehvimas vete kohal. Ja jumal mõtles: “Just do it.” Ja jumal ütles: “Saagu valgus.” Ja valgus sai. Ja Jumal nägi, et valgus hea oli, ja Jumal lahutas valguse pimedusest. Ja Jumal nägi, et see hea oli. Ja Jumal mõtles: “Success it`s a mind game. “ Siis sai õhtu ja hommik, esimene päev, mil Dirol kaitses hambaid hommikust õhtuni.
Ja Jumal mõtles: “Change the Game.” Ja Jumal ütles: “Veed kogunengu taeva all ühte paika, et kuiva näha oleks.” Ja nii sündis. Ja Jumal nägi, et see hea oli, ja Jumal mõtles: “Express yourself.” Ja siis sai õhtu ja hommik, esimene päev karbamiidefektiga.
Ja Jumal mõtles: “ Where do you want to go today?” Ja Jumal ütles: “Tehkem inimesed oma näo järele, meie sarnaseks, et nad valitseksid kalade üle, kes...” CUT! Kõik, purgis. /.../

---

Piisavalt ebareaalne, et olla reaalne. Kenderlik leidlikkus on hämmastav, iroonia südant soojendav. Kas on see nüüd reaalne või hoopis eba-?
Soovitan neile, kes unistavad millesti uuenäolisest tavalisest suheterägastikust, esmapilgul tajumatust keerdkäigust. (:

Tark kohaneb ise, loll kohandab maailma. Hea inimene aitab teistel maailmaga kohaneda.

No comments:

Post a Comment