Friday, November 20, 2009

Birk Rohelend - Enesetapjad


Pia, Zen, Sofia, Harald.

Pia on naine, kes näeb endas meest. Zen on mees, kes tunneb end naisena. P armastab Z-i, kuid kes vastuarmastust ei ilmuta. Tüdruk kannatab rängalt, et poisile on see vaid enesehinnangu kergitus. Oma sisemuses kannatavad mõlemad. Sofia on üks Z-i ohvritest, üks võrku langenud kauni ja habras tütarlaps, kes üha külmenevast poisist on seda enam sõltuvam. Haraldiga suhtleb P kõige enam, talle usaldab oma mõtted. H leiab endas jõudu õnnele, Anonüümsetes kohtub S-ga, kes saab ta meeks tees, kindaks pakases.
_______________________________________________________________________________________________
♠Pole midagi raskemat kui olla isikupäratu. Sest tavaline inimene on müüt, illusioon. Seetõttu polegi kunagi võimalik tavaline olla. Aga nii pole ka võimalik päriselt eriline olla.

♥Despite all my rage I am still just a rat in a cage and I still believe that I cannot be saved.

♦Liiga palju valgust on päevas... Pole mõtet ennast mõõta teiste inimeste joonlaudadega. Võrdlus on kõige laastavam tegevus. Kõik inimesed on absoluutselt erinevad. Võrdlus on kõige laastavam tegevus. Kõik inimesed on absoluutselt erinevad.

♣Lootus teeb inimese pardipoja sarnaseks – teeb ta valmisolevaks järgnema esimesele liikuvale objektile. Valmis jäägitult, tingimusteta armastama. See valmidus on kõikemattev.
Nii on esimesed emotsioonid, mida me kogeme, need, millest saab taust.
Taust, millesse paigutub kõik järgnev.
Ja kõik järgnev otsib endale tähendust olemasoleva kaudu.

No comments:

Post a Comment